Tuesday, September 29, 2015

Eğer kireçlenme veya yaş gibi problemlerden nedeniyle sıkıntılarınız bulunuyorsa uzman bir masaj terapistinden yardım edinebilirsiniz

Sağlık maksatlı sağlık merkezlere kayıtsız şartsız teslim olmayın! Herhangi bir medikal sıkıntısı veya sakatlıkları söylemeniz çok mühimdir. Bu hem sağlık merkezlerini masaj terapinizden sonra yaşanabilecek sıkıntılardan kurtarır hem de emniyetiniz ve sağlığınız uğruna masajın nasıl yapılması gerektiği konusunda terapistlerinizin daha iyi bir hüküm sağlamalarını gerçekleştirir.

Spor sürecinizden maksimum avantaj sağlamak uğruna bedeninize spor öncesinde evvelinde ve sonrasında masaj sunabilirsiniz. Spordan hemen evvel bedene uygulanacak bir masaj , kas hücrelerinizde kan dolaşımını hızlandıracaktır . Yumruk şekline getirdiğiniz ellerinizi kollarınızda ve bacaklarınızda ezme hareketi aracılığıyla terapi uygulamak için kullanın. Egzersizden sonra uygulanacak olan terapiler da kas hücrelerinin daha çabuk iyileşmesini sağlamakla birlikte , toksinlerin bu dokudan daha kolay atılmasına yardımcı olur . Bunu elleriniz ya da yumruklarınız aracılığıyla kas kütlesi süresince kalp yönüne doğru yaparak sağlayabilirsiniz .

No comments:

Post a Comment